Wij kunnen u nog steeds volledig van dienst zijn! Wel werken wij volgens de richtlijnen van Rijksoverheid. Daarom vragen wij u ook te pinnen bij een succesvolle ontstopping. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Toilet ontstoppen

Verstopping van het toilet of wc kan meerdere oorzaken hebben. Het kan zijn dat alleen de wc-pot verstopt zit. Door iets wat per ongeluk is doorgetrokken. Als dit niet het geval is en de wc-pot is niet verstopt, dan zit de verstopping van het toilet in de riolering. Ga nu niet zelf aan de slag om het hele toilet van de afvoer af te halen. Je creëert op deze manier meer en meer schade. Schakel Spoed-ontstoppingsdienst.nl in, we zijn hierin gespecialiseerd en kunnen dit vaak snel voor oplossen.

WC ontstoppen via efficiënte reinigingsmethode

Efficiënt de wc ontstoppen doe je door mechanische-reiniging in combinatie met een verenmachine, voorzien van verschillende opzetstukken. De machine draait de veer de riolering in. Aan de voorkant van de veer zit een ontstoppingskop. Deze draait door de verstopping heen en reinigt de rioolbuis. De verstopping van het toilet is zo goed verholpen. Als er een oorzaak voor de verstopping is, dient deze ook verholpen te worden om terugkerende verstoppingen te voorkomen. Als blijkt dat de oorzaak in de riolering zit kunnen wij dit repareren en kunnen we het riool ontstoppen.