Wij kunnen u nog steeds volledig van dienst zijn! Wel werken wij volgens de richtlijnen van Rijksoverheid. Daarom vragen wij u ook te pinnen bij een succesvolle ontstopping. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Afvoer ontstoppen

Spoed-Ontstoppingsdienst.nl is de specialist in Nederland en kan iedere gewenste afvoer of riool-verstopping verhelpen. Wij zijn snel aanwezig en lossen uw ongemak deskundig op.

Eén telefoontje en de erkende monteur assisteert u ter plekke en maakt snel met u een afspraak. Spoed-ontstoppingsdienst.nl is 24 uur 7 dagen in week voor u beschikbaar.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 0633330066

Verstopte afvoer en nare luchtjes!

Een verstopte afvoer komt niet elke dag voor, maar kan behoorlijk wat overlast veroorzaken. Het water dat niet weg kan lopen zorgt samen met afvalresten voor nare luchtjes. Daarnaast kunnen de gootsteen, wasbak, douche of bad even niet meer gebruikt worden zonder een overstroming of lek te riskeren.

Als de afvoer verstopt zit, is de hulp van een loodgieter een prioriteit. Met behulp van professioneel gereedschap en technische kennis kan de loodgieter de afvoer ontstoppen. Zeker in het geval van een totaal verstopte afvoer, is het verstandig professionele hulp in te schakelen.