Niet gecategoriseerd

Google stopt met advertenties voor loodgieters

Goed nieuws! Google stopt met advertenties voor loodgieters

Vanaf 22 februari zal Google stoppen met het tonen van advertenties voor loodgieters op zowel Google als Youtube. Dit is goed nieuws voor consumenten en de loodgieterssector. Ongeveer twee jaar geleden heeft Google hetzelfde gedaan voor slotenmakers, om oplichting tegen te gaan.

De reden achter deze verandering

Veel oplichters maakten gebruik van advertenties om klanten aan te trekken en vervolgens slachtoffers te maken van malafide praktijken. Deze advertenties werden ingezet om onwetende consumenten te misleiden en hen veel geld afhandig te maken. Dit had een negatieve invloed op het vertrouwen in de loodgietersbranche. Om dit probleem aan te pakken, heeft Google besloten om deze vorm van adverteren volledig stop te zetten.

Malafide rioolontstoppers

Gevolgen voor malafide loodgieters

Dit betekent dat malafide loodgieters en ontstoppingsbedrijven niet langer zo makkelijk hun gang kunnen gaan. Met het verwijderen van de advertenties zullen zij minder snel potentiële slachtoffers bereiken. Voor eerlijke loodgieters die goede service leveren, is dit uiteraard positief nieuws. Het vermindert de concurrentie van malafide bedrijven en vergroot de kans dat consumenten betrouwbare en kwalitatieve diensten kunnen vinden.

Voordelen voor de consument en de sector

Deze stap van Google heeft verschillende voordelen. Ten eerste kunnen consumenten nu met meer vertrouwen op zoek gaan naar een loodgieter. Ze hoeven niet bang te zijn om in zee te gaan met iemand die hen slechte service levert of oplicht. Hierdoor wordt het vertrouwen in de branche hersteld en blijven klanten tevreden.

Daarnaast zal ook de loodgieterssector zelf kunnen profiteren van deze verandering. Betrouwbare en professionele loodgietersbedrijven zullen meer zichtbaarheid krijgen in de zoekresultaten. Dit betekent dat zij meer potentiële klanten kunnen bereiken en hun bedrijf kunnen laten groeien. Het creëert een level playing field waarin kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan.

Conclusie

Het stoppen van advertenties voor loodgieters is een positieve ontwikkeling voor zowel consumenten als de loodgieterssector. Het biedt bescherming tegen malafide praktijken en vergroot de kansen voor eerlijke loodgieters om succesvol te zijn. Dankzij deze verandering kunnen consumenten met meer vertrouwen de juiste loodgieter vinden voor hun behoeften. Laten we samen dit goede nieuws verspreiden en een verschil maken in de wereld van loodgieters!

bekijk hier de video op Hart van Nederland

Meer over malafide praktijken in de loodgieters en ontstoppingsbranche leest u op de volgende websites:

Gedupeerd door malafide rioolontstoppers een stap naar de rechter kan helpen

Google verwijdert advertenties van malafide slotenmakers na reportage van opgelicht

consumentenbond-waarschuwt-voor-foute-loodgieters

Klachten over peperdure ontstoppingsbedrijven

Wilt u meer weten over verstoppingen of het verhelpen daarvan, neem dan contact met ons op.

Spoed Ontstoppingsdienst
Watergoorweg 41
3861 MA Nijkerk
Kvk: 76871150

Google stopt met advertenties voor loodgieters2024-02-13T07:55:20+00:00

Peperdure Britse kostschool dicht om verstopte toiletten

Peperdure Britse kostschool dicht om verstopte toiletten

Een bekende Britse kostschool, die ooit hoog aangeschreven stond om zijn uitstekende onderwijs en voorbereiding op het leven, wordt momenteel geconfronteerd met een onverwacht probleem. De school moet haar deuren sluiten vanwege regelmatig verstopte toiletten. Dit bizarre probleem heeft geleid tot grote frustratie bij zowel studenten als docenten, en heeft zelfs invloed gehad op het imago van de school.

zie het bericht op RTL Nieuws

Peperdure Britse kostschool dicht om verstopte toiletten

Peperdure Britse kostschool dicht om verstopte toiletten2024-02-08T07:55:35+00:00

Verstopte afvoer door vaatwasser

Afvoer verstopt door vaatwasser

Een verstopte afvoer door vaatwasser kan erg vervelend zijn. Als u merkt dat het water niet goed wegloopt of als uw vaatwasser helemaal niet meer werkt, dan is de kans groot dat uw afvoer verstopt is.

Wat veroorzaakt een verstopte afvoer?

De meest voorkomende oorzaak is vet en voedselresten die zich in de leidingen ophopen. Het is belangrijk om te weten dat de afvoer van uw vaatwasser verbonden is met hetzelfde rioleringssysteem als uw gootsteen. Dus alles wat in uw gootsteen terechtkomt, kan ook in de afvoer van uw vaatwasser belanden.

Bovendien kan de sifon, het gebogen pijpje onder uw gootsteen of vaatwasser, ook verstopt raken. De sifon verzamelt resten en vuil om te voorkomen dat ze verder in de afvoer binnendringen. Na verloop van tijd kan deze verstopt raken, waardoor water niet meer goed kan weglopen.

Wat kunt u zelf doen?

Controleer het afvoerfilter: Vaak raakt het filter in de afvoer verstopt door voedselresten en vuil. Door het filter te reinigen of, indien nodig, te vervangen, kunt u het probleem mogelijk oplossen. Verwijder het filter en maak deze goed schoon.

Ontstoppen met een ontstoppingsmiddel: Er zijn verschillende ontstoppingsmiddelen verkrijgbaar die speciaal gemaakt zijn voor de afvoer van vaatwassers. Volg de instructies op de verpakking zorgvuldig en probeer de verstopping te verhelpen.

Maak de sifon schoon: Zoals eerder vermeld, kan ook de sifon verstopt zijn geraakt. Door de sifon los te maken en grondig schoon te maken, kunt u mogelijk de verstopping verhelpen.

Verstopte-afvoer-door-vaatwasser

Wanneer is het tijd om een Spoed Ontstoppingsdienst in te schakelen?

Als uw doe-het-zelf pogingen niet succesvol zijn, is het tijd om ons in te schakelen. Onze ervaren loodgieters kunnen het probleem snel vinden duurzaam oplossen. Wacht niet te lang, want een verstopte afvoer kan leiden tot meer  problemen en schade aan uw vaatwasser.

Veelgestelde vragen

1. Hoe vaak moet ik mijn afvoerfilter schoonmaken?

Het wordt aanbevolen om uw afvoerfilter minstens één keer per maand schoon te maken. Hiermee voorkomt u dat vuil en voedselresten zich ophopen en verstoppingen veroorzaken.

2. Kan ik gewone ontstoppingsmiddelen gebruiken voor mijn vaatwasser?

Nee, het is belangrijk om speciale ontstoppingsmiddelen te gebruiken die veilig zijn voor gebruik in vaatwassers. Gewone ontstoppingsmiddelen kunnen schade aanrichten aan de leidingen en andere onderdelen.

3. Waarom is mijn sifon verstopt geraakt?

De sifon kan verstopt raken door een ophoping van vet, voedselresten en andere viezigheid. Regelmatig schoonmaken en onderhouden van de sifon kan helpen om verstoppingen te voorkomen.

U kunt ons ook vinden op Google

Verstopte afvoer door vaatwasser2024-01-10T06:40:35+00:00

Malafide rioolontstoppers

Malafide rioolontstoppers en loodgieters

Malafide rioolontstoppers en loodgieters, helaas hebben wij hier ook last van. Regelmatig spreken we klanten die flink zijn opgelicht doordat ze een veel te hoog bedrag hebben betaald voor het oplossen van een verstopping. Ook komt het regelmatig voor dat deze zogenaamde bedrijven reparaties uitvoeren die helemaal niet nodig zijn en hier ok belachelijke bedragen voor rekenen.

Malafide rioolontstoppers

Hoe herken je Malafide rioolontstoppers en loodgieters?

Als u op Google een bedrijf tegenkomt die zich voordoen als loodgieter of rioolontstopper, controleer dan op hun website of daar adresgegevens van het bedrijf staan en ook bijvoorbeeld een KVK nummer. Staan deze gegevens niet vermeld op de website, neem dan geen contact op en zoek verder naar een andere loodgieter.

Meer over malafide praktijken in de loodgieters en ontstoppingsbranche leest u op de volgende websites:

Gedupeerd door malafide rioolontstoppers een stap naar de rechter kan helpen

Google verwijdert advertenties van malafide slotenmakers na reportage van opgelicht

consumentenbond-waarschuwt-voor-foute-loodgieters

Klachten over peperdure ontstoppingsbedrijven

Wilt u meer weten over verstoppingen of het verhelpen daarvan, neem dan contact met ons op.

Spoed Ontstoppingsdienst
Watergoorweg 41
3861 MA Nijkerk
Kvk: 76871150

Malafide rioolontstoppers2024-01-04T15:58:05+00:00

De voordelen van regelmatig rioolonderhoud

Voordelen van regelmatig rioolonderhoud

Als huiseigenaar ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van je woning. Hierbij hoort ook het onderhoud van je rioleringssysteem. Het is belangrijk om te begrijpen dat regelmatig rioolonderhoud niet alleen problemen voorkomt, maar ook kostenbesparend kan zijn. In deze blog zullen we bespreken wat de voordelen zijn van regelmatig rioolonderhoud en welke diensten Spoed Ontstoppingsdienst aanbiedt om uw riool in topconditie te houden.

Voorkomen van verstoppingen

De belangrijkste reden om regelmatig rioolonderhoud uit te voeren is om verstoppingen te voorkomen. Verstoppingen kunnen leiden tot vervelende geuren, overstromingen en schade aan je woning. Ze kunnen ook een gezondheidsrisico vormen als er onhygiënisch afvalwater in je woning blijft staan. Met regelmatig rioolonderhoud kan Spoed Ontstoppingsdienst problemen opsporen voordat ze verstoppingen veroorzaken en deze oplossen voordat ze uit de hand lopen.

Besparen van geld op reparaties

Door regelmatig rioolonderhoud uit te voeren kan Spoed Ontstoppingsdienst kleine problemen identificeren en deze snel oplossen voordat ze uitgroeien tot grote problemen die dure reparaties vereisen. In veel gevallen is het goedkoper om kleine problemen aan te pakken voordat ze verergeren en leiden tot dure vervangingen van leidingen of andere rioolcomponenten. Door te investeren in regelmatig rioolonderhoud, kun je dus op de lange termijn geld besparen.

Verlengen van de levensduur van uw riool

Als je regelmatig rioolonderhoud laat uitvoeren, kan Spoed Ontstoppingsdienst ook de levensduur van je rioolsysteem verlengen. Door kleine problemen snel op te lossen en het systeem schoon te houden, blijven de leidingen in optimale conditie en gaan ze langer mee. Dit betekent dat je minder snel dure vervangingen hoeft uit te voeren en dat je rioolsysteem optimaal blijft functioneren.

Voorkomen van terugkerende problemen

Sommige rioolproblemen, zoals verstoppingen en geurproblemen, kunnen terugkeren als de oorzaak niet wordt aangepakt. Door regelmatig rioolonderhoud uit te voeren, kan Spoed Ontstoppingsdienst de oorzaak van het probleem identificeren en oplossen, waardoor de kans op terugkerende problemen wordt verminderd. Dit zorgt voor gemoedsrust en voorkomt dat je in de toekomst dezelfde problemen blijft ervaren.

Diensten van Spoed Ontstoppingsdienst

Spoed Ontstoppingsdienst biedt een breed scala aan diensten op het gebied van rioolonderhoud. Wij kunnen je helpen bij het schoonmaken en ontstoppen van je riool, het vervangen van verouderde of beschadigde leidingen en de aanpak van geurproblemen en lekkages. Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Wij lossen de verstopping zo snel mogelijk op met effectieve methodes. Hierdoor worden opgehoopt vuil, vet en andere afzettingen verwijdert die kunnen leiden tot verstoppingen en geurproblemen. Daarnaast bieden wij inspecties van het riool aan, waarbij we met behulp van camera’s de binnenkant van de leidingen bekijken en mogelijke problemen opsporen. Hierdoor kunnen we problemen snel en efficiënt aanpakken, voordat ze verergeren.

Verder bieden wij ook preventieve onderhoudsdiensten aan, waarbij we periodiek het riool inspecteren en schoonmaken om verstoppingen en andere problemen te voorkomen. Dit is vooral nuttig voor bedrijven die veelvuldig gebruik maken van hun rioolsysteem en waar verstoppingen of andere problemen kunnen leiden tot verstoring van de bedrijfsvoering.

Conclusie

Regelmatig rioolonderhoud is essentieel om problemen te voorkomen en de levensduur van je rioolsysteem te verlengen. Het kan ook leiden tot kostenbesparingen op de lange termijn en voorkomen dat problemen terugkeren.

Spoed Ontstoppingsdienst biedt een breed scala aan diensten op het gebied van rioolonderhoud om je riool in topconditie te houden en problemen snel en efficiënt aan te pakken. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen helpen bij het onderhoud van je riool.

De voordelen van regelmatig rioolonderhoud2024-01-04T15:24:56+00:00
Ga naar de bovenkant