Douche verstopping? Geen paniek: Spoed Ontstoppingsdienst!

Een douche verstopping is een bijzonder vervelende verstopping. Ten eerste omdat u geen gebruik meer kunt maken van de douche, wat op zich al vervelend genoeg is. Daarnaast denken de meeste mensen vaak dat de vloer in de badkamer eraan moet, om de verstopping op te lossen. De kans is namelijk bijzonder klein dat u de douche verstopping zelf kunt bereiken via het afvoerputje.

Toch is er geen reden voor paniek. Bij Spoed Ontstoppingsdienst hebben we alle specialisten door heel Nederland om direct werk te maken van uw douche verstopping. We zorgen er altijd voor dat we binnen korte tijd bij u voor de deur staan. Daarnaast laten we alles netjes achter, zodat u bij wijze van spreken direct onder de douche kunt springen zodra wij ons busje weer instappen.

douche verstopping

Douche verstoppingen zelf verhelpen is vaak onmogelijk

Wanneer uw douche verstopt zit en u niet bij het afvoerputje kunt of het probleem zich niet in het filter bevindt, dan is de kans zeer klein dat u zelf iets aan de douche verstopping kunt doen. De verstopping zit dan vaak wat dieper in de afvoer, waardoor u aangewezen bent op de specialist.

In veel gevallen merkt u dat een douche verstopping zich opbouwt. Het water stroomt steeds minder snel weg. Het is goed om dan direct naar het afvoerputje te kijken. Is daar geen probleem? Neem dan nu alvast contact met ons op zodat we de opbouwende verstopping weg kunnen halen voordat het een probleem wordt.

Wij hebben experts door heel Nederland die direct aan de slag kunnen met uw douche verstopping. Zij hebben niet alleen alle benodigde kennis in huis, zij hebben ook de gereedschappen en materialen om de verstopping te verhelpen zonder de afvoer te beschadigen. Ook laten we altijd alles netjes achter.

Wilt u meer weten of wilt u ons direct inschakelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag persoonlijk verder.